dijous, 8 de juny del 2017

Què és un "fingerboard"?


Un fingerboard o mini-taula és una taula de skate en miniatura controlada amb els dits de la mà. Usualment els fingerskates són de 96, 98 i 100 mil·límetres de llarg o més, algunes arriben als 103 mm de longitud i l'amplada de la taula pot variar d'29 mm a 33 mm. 

Alguns trucs del monopatí real poden ser realitzats en les fingerskates. Lance Mountain va ajudar a desenvolupar els primers fingerboards com un passatemps durant la dècada de 1970 i fins i tot va escriure un llibre sobre com fer fingerskates a la revista Skateboarder Magazine el 1985. El fingerskate va començar com a disciplina als Estats Units però ja existia a Alemanya.

Encara que aquestes joguines van ser una novetat per diversos anys, amb el temps es van convertir en joguines col·leccionables a mesura que es creaven més marques de qualitat en la dècada de 1990. 

En l'actualitat hi ha moltes marques de fingerboard de baix cost com TekDeck, però la seva qualitat no arriba a igualar les marques més reconegudes com Berlinwood, Dirtyclown fingerboards, Yellowood, Diamond Decks Fingerboard, Motorfingerboards o Flatface, les quals produeixen taules professionals de fusta.


https://es.wikipedia.org/wiki/Mini-tabla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada